28 oct 2007, 9:48

НЕПОКОРНА СЪМ, ЗНАЕШ ЛИ? 

  Poesía » De amor
4876 0 49
           Непокорна съм, знаеш ли?

 

 

Такава съм...  да знаеш - трудна за обичане...

с тежък характер - много тежко разпятие!

Като прошката - тиха, боля... при изричане!

Мога твоя да бъда - и съдба... и проклятие!

 

Непокорна съм, знаеш ли? Кой ще ме спре...

да подгоня с нозе ветровете лудуващи...

облак с длан да докосна във звездно небе...

да заплача с очи, от самотност тъгуващи?

 

Вярвай, себе си с мен във пожар ще погубиш!

Като огън съм дива и на пламък приличам!

Ако сам не избягаш и до лудост се влюбиш,

научи ме тогава... точно теб да обичам!

 

 

27.10.2007 г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??