2 ene 2018, 10:27

Непокорната Ева 

  Poesía
296 1 7

 

Не съм много реална, в зле прикрит виртуал.
Скитам в залата бална на един карнавал.
Не светица, а демон... Или просто – жена.
Моят образ е земен, в ореол светлина.

 

Осъзнай се, човече, че приготвих за теб
хляб във Рая изпечен, дива ябълка с мед.
На дланта ги поднасям в ореол светлина.
Приеми ги, наясно, че съм просто жена

и надничам от древен, закодиран санскрит!

 

Пред покорната Ева, предпочитам Лилит!

© Елия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??