29 abr 2009, 6:43

Непокътната любов 

  Poesía » De amor
462 0 1

Всеки ден календара белязвам

и тъжно усмихвам се след това.

В сънищата прегръщам те и влизам

тайно в градината на любовта.

 

Понесоха горещите сълзи

мечтите студени от лед.

Любовта ми голяма, мили,

остана непокътната след теб.

 

12.04.o7.

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??