Apr 29, 2009, 6:43 AM

Непокътната любов 

  Poetry » Love
458 0 1

Всеки ден календара белязвам

и тъжно усмихвам се след това.

В сънищата прегръщам те и влизам

тайно в градината на любовта.

 

Понесоха горещите сълзи

мечтите студени от лед.

Любовта ми голяма, мили,

остана непокътната след теб.

 

12.04.o7.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??