20 jun 2021, 7:38

Непонятно 

  Poesía » Verso libre
467 0 1

В дома на твоите възходи и зенити, 

в пристанището на всички обещания,

под платното на донесени мълчания,

там, където не си излишен на света,

 

няма да догорят тъканите истории

и твоята вяра, и залезите, и надеждите.

Атина и Арахна ги занищват с богове и хора,

които не мълчат на минало и настояще.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Виктория. Търсим отговорите вътре в себе си.
Propuestas
: ??:??