В дома на твоите възходи и зенити,
в пристанището на всички обещания,
под платното на донесени мълчания,
там, където не си излишен на света,
няма да догорят тъканите истории
и твоята вяра, и залезите, и надеждите.
Атина и Арахна ги занищват с богове и хора,
които не мълчат на минало и настояще.
© Мария All rights reserved.
The work is a contestant:
Ние несъзнателно мислим, че Бог ни вижда отгоре, но Той ни вижда отвътре »