20.06.2021 г., 7:38 ч.

Непонятно 

  Поезия » Свободен стих
466 0 1

В дома на твоите възходи и зенити, 

в пристанището на всички обещания,

под платното на донесени мълчания,

там, където не си излишен на света,

 

няма да догорят тъканите истории

и твоята вяра, и залезите, и надеждите.

Атина и Арахна ги занищват с богове и хора,

които не мълчат на минало и настояще.

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Виктория. Търсим отговорите вътре в себе си.
Предложения
: ??:??