10 mar 2011, 12:24

Непорочно 

  Poesía » Otra
394 0 0

Леглото ми е още

девствено за теб.

Ела и моля те,

вземи от болката,

която бавно душата

ми руши.

Дълбоко ти я зарови,

в недрата на вулкан

бушуващ.

Ела, звездите -

ще докоснеш с мен!!!

Знам, че ще бъде -

вълнуващо!!!

Но без любов да

носиш -

не идвай!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=jEiGbXvF_Rw

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??