28 ago 2009, 0:57

Непостоянен... 

  Poesía » De amor
608 0 0

Оставяш ме сама, а после пак се връщаш!

Отблъскваш ме, а после ме прегръщаш!

Защо правиш всичко толкова сложно?

Защо откликваш на опитите ми да те върна...

Защо – нали нямаше чувства?

Защо ми казваш че ме обичаш, а после пак ме изоставяш?

Опитвам се да разбера... Помогни ми да ти простя!

Помогни ми да забравя за всички сълзи и обиди!

Помогни ми да ги преглътна и да ти повярвам!

Знам... Знам, че е грешка да те обичам...

Знам, но без тебе ме боли...

Знам... Но моето сърце е свито то е толкова самотно!

Помогни ми отново да почувствам онази топлина!

Докосни ме и събуди моите сетива!

И дори да е грешно, искам да съм грешната с теб сега!

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??