Оставяш ме сама, а после пак се връщаш!
Отблъскваш ме, а после ме прегръщаш!
Защо правиш всичко толкова сложно?
Защо откликваш на опитите ми да те върна...
Защо – нали нямаше чувства?
Защо ми казваш че ме обичаш, а после пак ме изоставяш?
Опитвам се да разбера... Помогни ми да ти простя!
Помогни ми да забравя за всички сълзи и обиди!
Помогни ми да ги преглътна и да ти повярвам!
Знам... Знам, че е грешка да те обичам...
Знам, но без тебе ме боли...
Знам... Но моето сърце е свито то е толкова самотно!
Помогни ми отново да почувствам онази топлина!
Докосни ме и събуди моите сетива!
И дори да е грешно, искам да съм грешната с теб сега!
© Ива Всички права запазени