23 dic 2008, 17:19

Непостоянен 

  Poesía » De amor
607 0 0
НЕПОСТОЯНЕН

Като прилив
и отлив се връщаш,
и отиваш от мен.
Като буря върховна си,
даже през пролетен ден.
Като една звезда,
сред много от тях.
Като рицар в доспехи,
силен, но плах.
Като дявол си
и като ангел в това небе.
Като радост си
и като мъка в мойто сърце.

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??