11 ene 2007, 14:59

Непотребна 

  Poesía
539 0 2
Тялом си близо до мен,а духом-далече,
днес си тук,утре няма да те има вече.
Докосвам те в тъмнината непрогледна,
но зная,че за тебе съм непотребна!

Защо са ми красиви очи и лице,
защо трепка от любов моето сърце,
щом ти не забелязваш,сляп си за това
и към мен си безразличен ти сега.

Когато съм в ръцете ти времето лети,
ти цяла ме изгаряш,сърцето ми тупти,
после се обличаш и си тръгваш отегчен,
от мене пренаситен и някак уморен.

Трябва да спра да си причинявам това,
трябва да те пусна да си идеш в нощта.
И щом ме потърсиш да не се съглася
още една вечер с тебе да споделя.

© Насето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??