29 dic 2007, 12:30

Непозната 

  Poesía » De amor
552 0 4

                                  Къде се изгубих?

                                  Защо се погубих?

                                  Създадох те с обич.

                                  Лице нарисувах.

                                  Но с болка, без дъх

                                  aз разбирам,

                                  че стон си в душата.

                                  И няма отплата за мен

                                  НЕПОЗНАТА.

                                 

                                Таня Кирилова

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??