29 дек. 2007 г., 12:30

Непозната 

  Поэзия » Любовная
546 0 4

                                  Къде се изгубих?

                                  Защо се погубих?

                                  Създадох те с обич.

                                  Лице нарисувах.

                                  Но с болка, без дъх

                                  aз разбирам,

                                  че стон си в душата.

                                  И няма отплата за мен

                                  НЕПОЗНАТА.

                                 

                                Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??