Dec 29, 2007, 12:30 PM

Непозната 

  Poetry » Love
578 0 4

                                  Къде се изгубих?

                                  Защо се погубих?

                                  Създадох те с обич.

                                  Лице нарисувах.

                                  Но с болка, без дъх

                                  aз разбирам,

                                  че стон си в душата.

                                  И няма отплата за мен

                                  НЕПОЗНАТА.

                                 

                                Таня Кирилова

© Таня Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??