13 jul 2008, 22:52

Непременно 

  Poesía
1703 0 14
                 И аз ще ти се случа. Непременно.

                 От капка тиха нежност ще изплувам,

                 в очите ти дълбоки ще се гмурна,

                 където после дълго ще се губя.

                 Ще нося пролет, много ранна пролет,

                 със нея бяла в тебе ще разцъфвам,

                 с дъха си ураганен ветровете

                 по топлото ти тяло ще разпръсквам.

                 И някога, когато се заситиш,

                 във себе си така да ме усещаш,

                 от кратък миг по-бъзро ще изчезна.

                 Но аз ще ти се случа. Непременно.

                

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??