Птичке, сестро, помогни ми!
Ти прелиташ над тревите,
които вятърът заплита...
И стигни до моето либе,
Изпей му песен любовна - наричане.
Вплети в нея моето име,
за да е силно, вечно и щастливо нашето обичане.
© Ирен Todos los derechos reservados