8 sept 2007, 11:27

НЕПРИМИРИМО 

  Poesía
940 0 6
Разчиташ щима
на басов ключ от ноти
непримиримо...

И гониш гнева
в излишни въпроси нови
непримиримо...

Под пръсти струна
ритмичнонастроена в опън
непримиримо...

В плен на разума
любовна история - още
непримиримо...

© ТинаРоси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??