16 ene 2009, 8:48

Непростимо е... 

  Poesía » De amor
625 0 13

Непростимо е,

мой мили приятелю,

все някой, някога

да предава

светлостта на годините

и в плен илюзорно

заключва радостта,

дан дава за вяра и свян,

непростимо

изоставя мечтите 

без капка копнеж,

изтощени да чакат

и зъзнат в несвяст...

Непростимо е...

Мой мили приятелю,

все някой, някога

сам да броди

в неизбродните светове,

където никой, никога

не ще разбере,

непростимо

ли е

мъртва любовта,

когато никой, никога

не милва 

с протегната ръка...

Мой мили приятелю,

непростимо е...

 

 

 

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??