18 sept 2016, 23:01

Непростимото да простим 

  Poesía » De amor
320 0 0

Непростимото да простим

 

Да не съм пролетта в твоя живот.

Тя отдавна е вече отминала.

Да престанеш,все сам да живееш като скот,

толкоз много пътеки, изминал.

 

Нека бъда за тебе златистата есен

с пожълтелите вече листа,

дето бавно се ронят, шумолят като песен-

на последния зов, песента.

 

И преди да окапят, и за да ни има,

топлото да съхраним.

Да посрещнем студената, бялата зима,

непростимото като простим

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??