Sep 18, 2016, 11:01 PM

Непростимото да простим 

  Poetry » Love
321 0 0

Непростимото да простим

 

Да не съм пролетта в твоя живот.

Тя отдавна е вече отминала.

Да престанеш,все сам да живееш като скот,

толкоз много пътеки, изминал.

 

Нека бъда за тебе златистата есен

с пожълтелите вече листа,

дето бавно се ронят, шумолят като песен-

на последния зов, песента.

 

И преди да окапят, и за да ни има,

топлото да съхраним.

Да посрещнем студената, бялата зима,

непростимото като простим

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??