20 ago 2014, 15:16

Неразбрана 

  Poesía » De amor
347 0 1

Опора своя в тебе виждам,

дори когато те боли,

че чак неволно те обиждам

и пак в очите ти вали.

Сега сълзите си преглъщаш -

забравяш себе си заради мен.

и често просто ме прегръщаш

със стон дълбоко притаен.

За теб дете ще си остана,

но аз превръщам се в жена,

а да си майка, значи

да си неразбрана

дори от своите собствени деца.

Просто ми думите горчиви

и детските ми грехове -

ти пазиш спомените живи

и гониш моите страхове.

© Ками Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много истинско и чувствително!Тъжно е и много смислено!Поздрави!
Propuestas
: ??:??