1 oct 2018, 0:14  

Неразделни 

  Poesía » De amor, Filosófica
331 1 2

НЕРАЗДЕЛНИ

 

В този миг са разделени

само нашите тела,

а душите ни са слени

във вселенската мъгла.

 

В този миг добре усещам,

че си винаги до мен,

че в безплътен свят те срещам

и прегръщам те смирен.

 

В този свят, лишен от време

и човешка суета,

двама с тебе ще прозреме,

че е вечна любовта.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??