21 jun 2007, 20:55

Неразривно свързани 

  Poesía
814 0 13
Неразривно свързани,
завинаги обвързани,
един към друг привързани -
сме аз и ти, душите и сърцата ни!

Безнадеждно влюбени,
един във друг изгубени.
В едно цяло с теб сме се превърнали -
Нека е вечна любовта ни!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??