Jun 21, 2007, 8:55 PM

Неразривно свързани 

  Poetry
817 0 13
Неразривно свързани,
завинаги обвързани,
един към друг привързани -
сме аз и ти, душите и сърцата ни!

Безнадеждно влюбени,
един във друг изгубени.
В едно цяло с теб сме се превърнали -
Нека е вечна любовта ни!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??