21 июн. 2007 г., 20:55

Неразривно свързани 

  Поэзия
815 0 13
Неразривно свързани,
завинаги обвързани,
един към друг привързани -
сме аз и ти, душите и сърцата ни!

Безнадеждно влюбени,
един във друг изгубени.
В едно цяло с теб сме се превърнали -
Нека е вечна любовта ни!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??