21.06.2007 г., 20:55 ч.

Неразривно свързани 

  Поезия
812 0 13
Неразривно свързани,
завинаги обвързани,
един към друг привързани -
сме аз и ти, душите и сърцата ни!

Безнадеждно влюбени,
един във друг изгубени.
В едно цяло с теб сме се превърнали -
Нека е вечна любовта ни!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??