18 ago 2024, 23:57

Нероден 

  Poesía » De amor
102 0 0

Толкова те търсих ,

по цялата Земя ,

не те намерих

затова те измислих 

и описах в стих .

Нежен като 

утринна роса ,

страстен като 

жътвен огън .

Романтичен и 

влюбен в мен 

и  Луната. 

Еднакво мъж

и прекрасен ефирен 

момък .

Нероден,

а създаден от любовта

и мислите ми .

И мой ,

и ничий.

Не принц,

не Бог,

божествен 

и различен.

Обичащ. 

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??