2 jul 2024, 8:21

Несбъдната среща 

  Poesía
173 0 2

Снощи леко прекалих –

бира и ракия пих,

а чаках с музата гореща

другарска да направим среща.

 

Но, лъсна истината гола –

не влезе тя дори във хола

и аз останах съкрушен,

че и доволно упоен.

 

Надеждите си ще изритам

да спят във стаичка хотелска,

далеч от мен и моите покои.

 

А аз, все пак ще се опитам

последна да направя сделка

със амбициите свои.

© Георги Янков Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Сонет за среща или за раздяла »

21 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??