4 ene 2017, 23:15

Несбъднати животи 

  Poesía » De amor
341 0 2

 

На мен ми трябват всичките ти дни 
на твоите несбъднати в смеха животи.
Да мога пак след грешните жени
да поискам прошката от теб и Господ.

 

И ти ще ми дадеш отново знак,
че жадуваш с нежен дъх да ме обичаш.
Душата ти ще бъде огън в свят, 
в който в миг в любов ще се обричаш.

 

На мен ми трябват всичките ти дни
на твоите несбъднати в смеха животи.
Да мога пак след слепите вини
да не падна сам в душевна пропаст!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??