Остави само траен спомен в мен...
О, град Несебър, как да те забравя?
Навярно ще се върна някой ден...
с носталгията своя да се справя!
Морето още помни любовта...
и кратките ни срещи във "Биляна".
То пази на очите му цвета,
и търси мойта обич разпиляна.
Остави само тъжен спомен в мен...
Как искам, а не мога да забравя...
Отново ще се върна някой ден...
в морето този спомен да удавя!!!
С носталгията своя да се справя...
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados