8.10.2013 г., 23:26 ч.

Несебър 

  Поезия » Любовна
470 0 0

Остави само траен спомен в мен...

О, град Несебър, как да те забравя?

Навярно ще се върна някой ден...

с носталгията своя да се справя!

 

Морето още помни любовта...

и кратките ни срещи във "Биляна".

То пази на очите му цвета,

и търси мойта обич разпиляна.

 

Остави само тъжен спомен в мен...

Как искам, а не мога да забравя...

Отново ще се върна някой ден...

в морето този спомен да удавя!!!

 

С носталгията своя да се справя...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??