... Уф,
оказа се, че съм дивак -
брегът е пуст открай докрай,
лежа, опънал съм гръбнак
и бирата ми свърши май ...
... Слънцето едно такова -
сутрин спира даже бриза,
мислите ми разфасова -
медитирам - тъй излиза.
Джан-джун няма жив човек,
облак не се появява,
кой ще дойде в този пек,
а морето си припява.
Вечер тъмно като в ... рог
и звезди, звезди, звезди -
как ли ги е правил Бог ...
от Персеидите вали.
Такъв съм си - съм си дивак -
ни GSM, ни Комп, играчка,
пълен Off съм - чудно как
си още тук, със мен - дивачка.
© toti Todos los derechos reservados
Трудно е връщането към цивилизацията, .