21 jul 2009, 23:32

Нещастна 

  Poesía » De amor
742 0 1

Нещастна

 

 

Събуди се – умирам!

Звярът в мен крещи…

Умът ми протестира–

далече изчезни!

 

Със дяволи воювам

и бърша аз следи

oт кръв. Но тези струи

множат се. Замълчи!

 

Гласът ти все по–мощен

aз чувам… в катедрала.

Дъхът ти топъл нощем

полазва мене цяла…

 

 

Спомени се блъскат!

Къде е твойто място?

Очите ми се пръскат…

Затривам се. Нещастна!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Защо е тъжна мойта любима маймунка? Пращам ти много, много усмивки! Ако не помогнат, да идвам да те гъделичкам...
Propuestas
: ??:??