21.07.2009 г., 23:32 ч.

Нещастна 

  Поезия » Любовна
743 0 1

Нещастна

 

 

Събуди се – умирам!

Звярът в мен крещи…

Умът ми протестира–

далече изчезни!

 

Със дяволи воювам

и бърша аз следи

oт кръв. Но тези струи

множат се. Замълчи!

 

Гласът ти все по–мощен

aз чувам… в катедрала.

Дъхът ти топъл нощем

полазва мене цяла…

 

 

Спомени се блъскат!

Къде е твойто място?

Очите ми се пръскат…

Затривам се. Нещастна!

© Дивата Лагуна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защо е тъжна мойта любима маймунка? Пращам ти много, много усмивки! Ако не помогнат, да идвам да те гъделичкам...
Предложения
: ??:??