Нещастна
Събуди се – умирам!
Звярът в мен крещи…
Умът ми протестира–
далече изчезни!
Със дяволи воювам
и бърша аз следи
oт кръв. Но тези струи
множат се. Замълчи!
Гласът ти все по–мощен
aз чувам… в катедрала.
Дъхът ти топъл нощем
полазва мене цяла…
Спомени се блъскат!
Къде е твойто място?
Очите ми се пръскат…
Затривам се. Нещастна!
© Дивата Лагуна All rights reserved.