10 ago 2007, 0:32

Нещастни 

  Poesía
479 0 1
Нещастни сме!
В ежедневието си
бързаме,
за истинските неща
забравяме.
И често се залъгваме,
че щастливи сме.
Какво е щастието?
Банкнота в джоба?
Нова лъскава кола?
Закупена жена?
Това ли е щастието?
Ах, колко сме нищожни и сами!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??