10 авг. 2007 г., 00:32

Нещастни 

  Поэзия
480 0 1
Нещастни сме!
В ежедневието си
бързаме,
за истинските неща
забравяме.
И често се залъгваме,
че щастливи сме.
Какво е щастието?
Банкнота в джоба?
Нова лъскава кола?
Закупена жена?
Това ли е щастието?
Ах, колко сме нищожни и сами!

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??