27 abr 2017, 19:18

Нещо като екстаз... 

  Poesía » Formas orientales
479 0 0

 

В парка – наскоро окосена трева.
Почувствах как душата ми се разлисти!...
Срещу мен – две разцъфнали Лолити вървят!

© Гюрхан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??