Apr 27, 2017, 7:18 PM

Нещо като екстаз... 

  Poetry » East forms
473 0 0

 

В парка – наскоро окосена трева.
Почувствах как душата ми се разлисти!...
Срещу мен – две разцъфнали Лолити вървят!

© Гюрхан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??