Посвещавам това всемогъщо произведение на моята колежка Николета
Нещо в тебе ме пленява
и разгражда мойте норми!
Не е тайна, ще призная,
че това са твойте форми!!
Те са толкова големи,
но изцяло натурални;
предизвикват те във мене
бурни мисли несакрални!
И са толкова красиви,
и така се величаят!
Те невинното убиват,
че първичното да смаят!
Колко искам да ги пипна,
да усетя тази плът!
Аз не мога да отритна
вездесъщата ти гръд!!
========
Мозъкът не оперира,
а кръвта тече надолу.
Скоро тя ще се намира
в тропика, във тяло ново;
То ще се напълни с пламък
и живота ще открие;
и със рев размазващ, ярък,
то стихия ще развие!
А от нея ти пази се,
че към теб ще я изпрати!
Ако можеш, изпари се,
че така ще те разклати...
Ще те люшка и фрапира,
може да те отнесе!
Тя пред нищо се не спира!
Знай, че много ще тресе!
========
Нещо в тебе ме пленява
и разгражда мойте норми!
Не е тайна, ще призная,
че това са твойте форми!!
© Сандостен Калций Todos los derechos reservados
Поздрави,
Плазмодий Старши