14 nov 2009, 19:09

Несподелена Любов 

  Poesía » De amor
1388 0 3

В твоята прегръдка

потапям се свенливо,

попивам всяка тръпка

с душата си щастлива.

 

С любов несподелена

обикнах тебе скрито,

на частици разпиляна

премина тя през сито.

 

От живота ли суров

била съм ощетена,

- та крия моята любов,

с теб несподелена.

© Райна Маргина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??