7 nov 2012, 22:04

Несподелена любов 

  Poesía » De amor
539 0 0

От любовта несподелена 

най-много боли.

И дори да не ми вярваш ти,

не допускай тази моя грешка,

преди това си помисли.

След такава любов 

всичко става трудно,

а времето ти се струва доста мудно.

Тъгата си в мрака утешаваш

и искаш сърцето му ти да притежаваш.

Щастието ти се струва толкова недостижимо,

а по филмите всичко изглежда толкова наживо.

Радостта бавно си oтива,

а пламъкът в душата бързо изстива,

усмивката ти като дим 

в небесата плавно се издига,

а самотата като лед в теб се впива.

                                     И искрата на живота ти бавно си умира!!!

© Мадлен Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??