7.11.2012 г., 22:04 ч.

Несподелена любов 

  Поезия » Любовна
542 0 0

От любовта несподелена 

най-много боли.

И дори да не ми вярваш ти,

не допускай тази моя грешка,

преди това си помисли.

След такава любов 

всичко става трудно,

а времето ти се струва доста мудно.

Тъгата си в мрака утешаваш

и искаш сърцето му ти да притежаваш.

Щастието ти се струва толкова недостижимо,

а по филмите всичко изглежда толкова наживо.

Радостта бавно си oтива,

а пламъкът в душата бързо изстива,

усмивката ти като дим 

в небесата плавно се издига,

а самотата като лед в теб се впива.

                                     И искрата на живота ти бавно си умира!!!

© Мадлен Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??