14 abr 2012, 20:28

Несподелена любов 

  Poesía » De amor
486 0 0

Иска ми се да е по-различно - да ме обичаш
Да ти липсвам и да искаш да ме виждаш...
Защо така се получи между нас?

Когато те видях, осъзнах, че си мъжът на моите мечти...
Но уви, всичко това са напразни мечти.

Само в моите фантазии...

Копнеех за твоите прегръдки и целувки...

За твоите сини очи...
Дори когато ме нараняваше, ти ме правеше щастлива.
Няма значение, аз ще намеря някой друг като теб...
Не ти желая нищо друго - освен най-доброто.
Само не ме забравяй ти, умолявам те...
Понякога трае в любовта, но понякога боли вместо това...

 

© Мануела Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??