4 abr 2021, 14:11

Несподелена любов 

  Poesía » De amor
419 0 0

Обичала ли си някога до полуда?

Изпитвала ли си любов несподелена?

Понякога ставала ли си малко луда?

Чувствала ли си се като птичка ранена?

 

Прекарвала ли си дни и нощи в мисли за него?

Нощем сънувала ли си неговия лик?

Била ли си готова да потъпчеш своето его,

дори да го зърнеш само за миг?

 

Мечтала ли си за неговите устни и тяло?

Копняла ли си за неговата страстна любов?

Представяла ли си си как му се отдаваш изцяло,

и как за теб на всичко ще бъде готов?

 

Била ли си от любов пристрастена?

Обичала ли си някого с такава жар?

Душата ти до болка била ли е ранена,

била ли е опустошена като след пожар?

 

Несподелената любов е такава

- кара те в небесата да летиш;

окрилява те, изгаря те като жарава,

докато накрая не се приземиш.

© Татяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??