17 oct 2008, 0:03

Несподелено 

  Poesía » De amor
604 0 0
 

Обичайки те, знам, че се обричам,

поглеждайки в зората, да умирам,

защото сънищата ми изстиват...

а в тях си ти - красиво отражение

на моите несбъднати желания.

Обичайки те, знам, че се обричам,

поглеждайки в деня, да виждам слънце,

играещо по прашни тротоари,

които спират, срещат се и тръгват...

а все безпътна да  усещам

стаената във мене обич.

Обичайки те, знам, че се обричам,

поглеждайки към теб, мъгла да виждам,

вещаеща дъждът да не размине

дома ми тъмен тази вечер...

а музиката да е ленто

във сивите ми ириси разплакани...

© Ангелина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??