19 jun 2021, 23:04

Несподеленост 

  Poesía » De amor, Formas graves
271 1 1

НЕСПОДЕЛЕНОСТ

 

Ти

няма

никога

да си моя –

дори за момент!

Срути се храмът,

а покоят

далече

от мен

е…

 

Ти обичаш друг –

отлично знам,

но на мен

това

не

ми

пречи

да ти дам

стиха, със звук

на обич поен!

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??