19.06.2021 г., 23:04 ч.

Несподеленост 

  Поезия » Любовна, Строги форми
258 1 1

НЕСПОДЕЛЕНОСТ

 

Ти

няма

никога

да си моя –

дори за момент!

Срути се храмът,

а покоят

далече

от мен

е…

 

Ти обичаш друг –

отлично знам,

но на мен

това

не

ми

пречи

да ти дам

стиха, със звук

на обич поен!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??