Мислите ми -
досадни медузи, залепнали
по ранената ми душа...
разнищват ме и не ми дават покой...
Вървя безпосочна
в локви от кръв,
която се стича от лицето ми...
Бездната е дълбока!
Лутам се неспокойно
в хаос от разкъсваници...
.......................
Болка съм !
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados
Идват по-светли и Обични дни!
Нали?